Kopierede/fra hoften

De borgerlige partier har gjort et stort nummer ud af, hvor samlede de er, og med hvilken målbevidsthed de vil styre landet, hvis de skulle vinde valget. Det er sikkert god valgtaktik. Derfor er det ikke så godt, når de udstiller deres uenighed for alle at se. Som nu striden om sharia-klædte hjemmehjælpere. Skal man have lov at afvise en, der ud over at støvsuge og rydde op i køkkenet benytter lejligheden til at reklamere for Allah?

Ja, sagde Morten Messerschmidt, Alex Vanopslagh og Jakob Ellemann-Jensen, da de i går deltog i et samlet pressemøde for de blå. Det varede kun nogle timer, før Ellemann fortrød, og efter at have sovet på sagen, har også Vanopslagh ændret mening. Til Politiken siger han: ”Jeg mener generelt, at man skal kunne fravælge en hjemmehjælper, man er utryg ved, men det bliver selvfølgelig nødt til at være ud fra saglige kriterier, og desto mere jeg tænker over det, desto mere bliver jeg overbevist om, at religiøse årsager ikke er en stærk nok begrundelse.”

LA-lederen mener altså ikke, at islamiseringen af ens eget hjem er en saglig begrundelse for at afvise en hjemmehjælper.
Næste gang, de sammenspiste blå holder pressemøde, burde nogen spørge dem, om der i det hele taget er en saglig begrundelse for at frygte islams udbredelse.

ANNONSE

Vi ved, hvad Messerschmidt og Vermund ville svare. De andre vil komme med søforklaringer.
Så blå var de i blokken.

ANNONSE