Doc-TV

Språket er maltraktert. Vi lever i en tid hvor George Orwells 1984 «new speak» er virkeligheten, hvor kjærlighet betyr lyst, hvor peniser er vaginaer og vice versa, hvor menn er kvinner og kvinner er menn. Hvor majoritetsbefolkningen får kjeft fordi de ikke skynder seg til kinoen og bruker det lille de har av penger på å utsette seg selv for homosex på lerretet. Ja, vi lever i wokeismens gullalder.

I kveld viser vi wokeismens sanne ansikt, for det mangler ikke videomateriale der ute. Erling Marthinsen og Rebecca Mistereggen diskuterer tribalismen, skaden identitetspolitikken påfører samfunnet og enkeltindividet, samt pedofili og president Joe Bidens tvilsomme legning, han har jo tross alt sansen for små barn – egne som andres.

Velkommen til kveldens sending!

 

Hvis du setter pris på sendingene: Vipps oss på 638941. Alle bidrag hjelper.

Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

 

Kjøp «Et varslet energisjokk» her!

ANNONSE