Doc-TV

Stadig flere nordmenn opplever fattigdom, mens stadig flere politikere hever millionlønn. Det Norge vi vokste opp i er for full fart på vei tilbake til 1800-tallet, der klasseskillet erstatter fellesskapet, der eliten og folket lever i to vidt forskjellige verdener.

At Fredrik Solvang stod gråtkvalt i Debatten tirsdag, er ikke det minste underlig. Det som dog er underlig, er at majoriteten ikke synes å ha fått med seg hvordan vi har havnet her. For hvorfor er det blitt slik? Finnes det noen vei ut? Det diskuterer Christian Skaug og Rebecca Mistereggen i kveldens sending.

Velkommen til ukens siste Rett på sak:

 

 

Hvis du setter pris på sendingene: Vipps oss på 638941. Alle bidrag hjelper.

Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

 

Kjøp julegavene fra Document!

 

ANNONSE