Doc-TV

Det er ikke bare moralsk forfall Vesten står overfor, økonomien står i reell fare. Økonomiske eksperter ytrer nå økende frykt for resesjon i amerikansk økonomi og det forplanter seg til resten av verden, men utrolig nok kan det se ut som moralen er i startfasen av en renessanse.

Det ser nemlig an til at sporten baner vei for moralsk gjenopprettelse når FINA, svømmeidrettens styrende organ, nekter transseksuelle å konkurrere i svømming for kvinner. Flere troll sprekker også i solen når WHO-sjefen sier at lab-teorien er den mest sannsynlige årsaken til koronapandemien. Og dessuten finnes det ingen klimakrise, sier en prisbelønnet klimaforsker.

Velkommen til kveldens Dagsorden med Erling Marthinsen, Christian Skaug og Rebecca Mistereggen.

Hvis du setter pris på sendingene: Vipps oss på 63 89 41. Alle bidrag hjelper.

Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Kjøp «Et varslet energisjokk» her!

ANNONSE

Læs også

Mest læst

Læs også