Doc-TV

Klimapolitikken gjør ikke bare energi til en kostbar mangelvare, matproduksjonen skal også revolusjoneres i Vestens grønne sprang. Kveldens sending tilbyr et fullspekket program om bærekraft, helse, fremtidens mat og grønn planøkonomi med Putin som et hår i melormsuppa.

Mens vi dresseres sakte, men sikkert, til å spise insekter for å redde kloden, vil EU «redde» oss fra energipriskrise ved å sette tak på russisk gasspris og omfordele overskuddet til energiselskapene i klassisk kommunistisk stil.

Velkommen til kveldens Rett på sak:

 

Hvis du setter pris på sendingene: Vipps oss på 638941. Alle bidrag hjelper.

Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

 

Kjøp «Et varslet energisjokk» her!

ANNONSE