Nyt

Den jødiske studerende Danielle Greyman fik forkastet et vigtigt essay på Leeds University, fordi hun ikke gav Israel skylden for Hamas’ forbrydelser mod palæstinenserne.

Den 23-årige studerende, som aldrig tidligere var dumpet på et essay på universitetet, blev tvunget til at tage modulet igen. Dette bestod hun, men hun fik ikke sin bachelorgrad i tide til at få en plads på en kandidatuddannelse ved Glasgow University.

I sit originale essay henviste Danielle Greyman til Hamas’ brug af menneskelige skjolde og sagde, at det blev set som “et forræderi mod det palæstinensiske folk af deres regering”. Censorens notat i siden af ​​den del af essayet sagde: “Dette ignorerer det faktum, at den israelske stat begår voldshandlinger.”

Danielle Greyman gav også otte eksempler på antisemitisme, der blev undervist til børn i UNWRA-skoler i Gaza. Disse omfattede en lærer, der roste Hitler og andre, der fejrede knivangreb, kidnapning og løsepengeangreb på israelere.

ANNONSE

Eksaminatorerne skrev: “Så syv lærere udgør en bølge af antisemitisme? Dette ‘bevis’ er også svækket af indrømmelsen af, at viderebringelsen og accepten af ​​disse ‘afskyelige ideer’ ikke kan måles.”

Danielle Greyman har anlagt sag mod Leeds University.

Jonathan Turner, leder af UK Lawyers for Israel, kommenterede sagen i et interview med The Jewish Chronicle:

“Jødiske studerende er mere tilbøjelige til at skrive et pro-israelsk essay, der er kritisk over for palæstinensiske terrorister, mens arabiske og muslimske studerende er mere tilbøjelige til at skrive et essay, der er kritisk over for Israel. Hvis elever bliver straffet for at forsvare Israel, kan det være indirekte diskrimination. At støtte til Israel straffes af censorer er meget almindeligt.”

Danielle Greyman sagde:

”Jeg har læst sociologi siden folkeskolen. Det var min passion, jeg ville være sociolog. Efter dette skete havde jeg et fuldstændigt sammenbrud. Min drøm ville ikke blive opfyldt, og der er ingen anden karriere, der tiltaler mig. Hvad skal jeg gøre, hvor skal jeg gå hen? Jeg tror ikke, det er en mulighed at vende tilbage til sociologien.

Jeg kan ikke omskole mig til et andet fag, jeg har brugt mit studielån, jeg har stort set spildt denne tid af mit liv. Hvis jeg i bakspejlet havde vidst, hvad jeg ved nu, havde jeg ikke læst sociologi.

Sociologi var et felt skabt af jøder, og nu er fjendtligheden over for jøder og jødiske studerende sindssyg. Det er virkelig vanvittigt.” Daily Mail  thejc.com

ANNONSE

Mest læst