Doc-TV

Pelle Taylor viste seg å være jovial, omgjengelig, artikulert regissør noe som gjorde diskusjonen om filmen i etterkant, givende. Taylor er halvt britisk, halvt svensk og ser Sverige både innenfra og utenfra.

Forvandlingen/ødeleggelsen av Sverige er ingen naturkatastrofe. Den er menneskeskapt og den har skjedd på bare drøyt tyve år, et blunk i historisk perspektiv. Men på så kort tid kan mye ødelegges.

Det er samme utvikling som Biden-regimet har akselerert i USA. En ting er høy toleranse for illegal innvandring, noe annet er åpne dører, dvs ingen grenser. Det er i praksis det Sverige har hatt. 70.000 migranter i året kan ikke et lite land klare. Det finnes hverken menneskelige eller økonomiske ressurser til det. Likevel holder Sverige samme kurs, tempoet kan variere, men er fortsatt høyt.

ANNONSE

Fallet Sverige skremmer nordmenn og dansker. Hvis Sverige rakner forstår alle det kommer til å få alvorlige konsekvenser for nabolandene. Sverige blir vårt Mexico: Lovløst land og fri flyt over grensen.

Møtet 5. mai var godt besøkt og det var en levende diskusjon etter møtet, med Helena Edlund i panelet sammen med Taylor.

Rumble:

Odysee:

Bestill gode bøker fra Document forlag:

Kjøp Kents bok her!

Kjøp Alf R. Jacobsens politiske bombe «Stalins svøpe: KGB, AP og kommunismens medløpere» her!

Kjøp «Et vaklende Europa» av Carl Schiøtz Wibye her!


Vi setter stor pris på et bidrag til vårt arbeid, bruk Vipps eller konto:

ANNONSE