Nyt

Medierne har i store træk fortiet denne grusomme voldtægtshistorie fra Aarhus Universitetshospital. Det er der en god grund til. Historien trækker angiveligt tråde til Den Islamiske Republik Iran.

 

Det er ikke første gang, at en hjælpeløs kvindelig patient bliver seksuelt forulempet af en ansat med ikke-vestlig baggrund på et dansk hospital.


I 2018 blev den mandlige sygeplejerske på Rigshospitalets Traumecenter, Loai Khalil Al-Alami, idømt to års fængsel for en voldtægt af en beruset kvindelig patient. Loai Al-Alami blev desuden frataget retten til at praktisere som sygeplejerske.

Loai Khalil Al-Alami er forfatter til et islamisk religiøst skrift, har talt for Unge Muslimer (en shiitisk ungdomsorganisation) og været engageret i “interreligiøs dialog” gennem den folkekirkelige organisation Danmission. Loai Khalil Al-Alami har også været på plakaten som taler i Imam Ali Moskeen.

ANNONSE