Kopierede/fra hoften

‘Drenge hvervet af nazi-terrorister’, stod der på forsiden af Ekstra Bladet fredag, og over en dobbeltside kunne man læse at denne her ‘ekstreme nazi-gruppe’ ville omstyrte samfundet med ‘vold, terror og drab’. Billedsiden er blandt andet maskerede militsmedlemmer (USA), våbenfund (Tyskland), hvad ikke rigtigt giver mening, når PET i samme artikel understreger at ’solo-terrorister er de farligste’. De to drenge skulle dog ifølge sigtelsen være tilknyttet ‘Feuerkrieg Division’ (FKD), organiseret under ‘Atomwaffen Division’ (AWD). Det nævnes en passant at lederen af FKD går under navnet ‘Commander FKD’. En pudsig detalje.

Den citerede ekspert er hentet fra Norge, ph.d. Charlie Krautwald. For få år siden var han en del af ‘Produktionskollektivet Opbrud’, og producerede film med Redox-fotografen Rasmus Preston og AFA-leder Andreas Rasmussen. Krautwald var i sine yngre år yderst aktiv i Socialistisk Ungdomsfront, og har flere anholdelser på CV’et, blandt andet, da han 2009 anvendte dæknavnet ‘Comandante’. Gruppen kaldte han ‘Kommando Abu Ali Mustapha’, opkaldt efter en ledende PFLP-terrorist med ti bombeattentater på samvittigheden. Han har tillige haft tæt kontakt til Internationalt Forum, hvor Blekingegadebandens Thorkil Lauesen opererer bag facaden. Som en kuriositet kan det oplyses, at han også har været talsmand for Boykot Israel (læs: ‘Kauft nicht bei Juden’).

Her lidt fra artiklen, der er opstrammet efter bedste evne.

“FKD blev stiftet i oktober 2018 i et af de baltiske lande, sandsynligvis Estland, hvor lederen af nynazisterne angiveligt opholder sig.

Lederen er ifølge Estlands efterretningstjeneste en dengang blot 13-årig estisk dreng.

Det er denne lille, men ifølge myndighederne meget farlige, højreekstreme terror-organisation, som to drenge på 15 og 16 år fra Vestsjælland er sigtet for at have tilsluttet sig.

I Retten i Holbæk blev drengene torsdag sigtet efter straffelovens § 114 c om at lade sig hverve til terror, og den 15-årige også for at have fremmet en terror-organisations virke. … Feuerkrieg Division har hidtil været ukendt som gruppering i Danmark.

ANNONSE