Kopierede/fra hoften

Europæiske medier og politikere dækker over Biden, som om han var en seriøs præsident. Amerikanerne har for længst afskrevet ham og hans administration. Han har gjort for meget skade. Men det ser ikke ud til, at europæerne har forstået. Lider de af mangel på virkelighedssans?
Når man læser dækningen af ​​Bidens pressekonference i Bruxelles i amerikanske medier sammenlignet med europæiske, er der to verdener. Bidden får ikke ros. Han kritiseres for ikke at stå ved, hvad hans administration har sagt. Hans folk sagde udtrykkeligt i januar og februar, at sanktioner ville afskrække. Da invasionen alligevel kom, ændrede Biden sin holdning og sagde, at de ville virke over tid. Det var for billigt for medierne. De accepterede ikke, at Biden ændrede sin holdning uden videre og foregav at være konsekvent.
Torsdag gentog han dette spørgsmål og anklagede Christina Ruffini fra CBS for at være bedragerisk.
“Lad os få noget på det rene. Du kan huske, at hvis du dækkede mig helt fra begyndelsen, sagde jeg ikke, at sanktionerne faktisk ville afskrække ham. Sanktioner afskrækker aldrig. Du bliver ved med at tale om det. Sanktioner afskrækker aldrig,” svarede Biden.
Dette går ikke hjem i amerikanske medier, der godt husker, hvad Kamala Harris, Jake Sullivan, Jan Psaki, John Kirby sagde i januar og februar: Sanktionerne ville afskrække.
Forud for Ruslands invasion, under et interview med CNN, insisterede Blinken på, at “formålet med sanktionerne i første omgang er at forsøge at afskrække Rusland fra at gå i krig.”
Biden får et minus for ikke at stå ved, hvad hans folk sagde og lægge skylden på medierne for fejlcitering.
En del af problemet for europæerne kan være, at de holder sig til CNN, som har mistet 80 procent af seerne og er reduceret til et propagandabureau. Det får europæiske medier til at tro, at det går godt.
Nu advarer selv Alexandria Ocasio Cortez om, at Biden-regimet er ved at miste selv tilliden hos demokratiske vælgere.
“Vi er nødt til at erkende, at dette ikke kun er midt på vejen, en stadig snævrere gruppe af uafhængige vælgere,” siger ocasio-cortez -on-why-shes-a-democratic-socialist / selvbeskrevet demokratisk socialist fortalte Louis. “https://nypost.com/2018/07/01/ocasio-cortez-on-why-shes-a-democratic-socialist/”
“Men dette handler i virkeligheden om sammenbruddet af støtte blandt unge mennesker, blandt demokratisk base, der føler, at de arbejdede over for at få denne præsident valgt, og de bliver ikke nødvendigvis set.”
AOC taler om desillusionen blandt de “progressive” unge vælgere, dem der venter på, at Biden holder sit løfte om at skære 10.000 $ i studiegælden.
Biden har afvist uafhængige og sorte mænd, spansktalende og forstadskvinder.
Krigen har ikke givet den forventede stigning i popularitet.
Torsdag advarede Biden mod fødevaremangel. Hvis han tror, ​​det vil give støtte, tager han fejl. Det er først på NATO- og EU-topmøder, man slår sig for brystet og siger, at man er mere forenet og stærkere end nogensinde. Virkeligheden derude er en helt anden. Amerikanerne blev forbandet på Biden længe før krigen brød ud. De ved, hvor inflationen kommer fra.
Europæerne er mere optaget af at forhindre Trump i at blive genvalgt. En Spiegel-reporter rejste sig og spurgte, hvad Biden kunne gøre for at forhindre “forgængeren” – Trump må ikke nævnes – i at gøre comeback i 2024. Trump er blevet som Voldemort i Harry Potter.
Det gav Biden muligheden for at fortælle, hvorfor han besluttede at stille op: Charlottesville-demonstrationen Unite the Right i 2017. Da han så de brændende fakler og hagekorsflag, var han ikke i tvivl og hørte Trump bagefter sige, at der var gode mennesker på begge sider.
Det var ikke, hvad Trump sagde, men det betyder ikke noget. Biden gentager de memes, som medierne alligevel har skabt. Fra Charlottesville tog han til 6. januardemonstrationen og spurgte, hvordan tyskerne ville have det, hvis nazisterne stormede Forbundsdagen eller parlamentet i London. Han fremkaldte de billeder, han lever på, og det lader til, at han selv tror på dem. Amerikanerne har erfaret, at Biden bor i aftenlandet, hvor han taler med sig selv.
Det har europæerne ikke. De bor i samme aftenland.
https://www.foxnews.com/politics/biden-insists-russia-sanctions-never-meant-deter-putin-ukraine-despite-white-house-messaging”>
“https://nypost.com/2022/03/24/aoc-says-biden-is-losing-progressives-millennials/”>‘Collapse of support’: AOC says Biden is in real danger among Dem voter

ANNONSE