Doc-TV

Hvem skriver historien? Seierherrene sies det. Men det stemmer ikke helt. Vi tror at sannheten vinner til slutt. Victor Davis Hansen imponerer stort og vi kommer til å sitere mye fra ham fremover. Han kalles bare VDH  nå i amerikanske medier.

Det spesielle med VDH er at han foruten historie også har et skarpt øye for samtiden. Han anvender historien til å forstå dagens samfunn og da ser han at ærgjerrige politikere som Obama sluttet å snakke om klasse og i stedet begynte å snakke om rase.

Det er samme dårlige skyldfølelse som norske medier og politikere spiller på.  Hvis rase er tema har man hele historien å dra frem, hvis man er kynisk nok og det har Demokratene vært og europeiske medier og politikere følger etter.

ANNONSE

Ved å hamre på rase kan mediene tvinge folk til taushet. Hvem tør å forsvare en historie fylt av urett?

Videoen er klar til å sees via Odysee, der vi nå har en egen Podcast kanal! Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

 

ANNONSE

Læs også

Læs også