Doc-TV

En medarbeider sier i det sendingen er over: Snart kommer vi til å snakke, ikke om svenske, men norske tilstander. Det er det noe i. Skytingen kommer på rekke og rad. Mandag var det Stovner, og vedkommende skal ha blitt skutt i magen. Det er høyrisikoen vi ser i Sverige: Om offeret lever eller dør spiller ingen rolle.

Vet politiet hva som foregår eller holder de på å komme i bakleksa slik det svenske er? Et smart trekk ville være å snakke mer åpent om hva vi står overfor. Alle ser at dette er en lang historie, som begynte for lenge siden. Men den har å gjøre med innvandringen fra MENA-land. Mange har sett det komme, men politikerne har ikke ønsket å snakke om det. De har lukket øynene.

Den ene advarsel etter den andre: Andelen elever i første klasse som ikke kan norsk selv om de er født er, sier en hel del, om foreldrene og barnas sjanser. Likevel lar politikerne dets kje. Volden i barneskolen har vi hørt om i flere år. Det var et varsel om hva som skulle komme. Nå er elevene blitt voksne. Det er for sent å bote for tapt tid. Den kommer aldri igjen.

ANNONSE

Men fremdeles drømmer venstresiden om utopia og den vil aldri akseptere at sosialdemokratiet tar et oppgjør med drømmene og tar skjeen i en annen hånd. Mediene sørger for å forsvare skansen, slik at vi er sikre på å synke stadig dypere.

Videoen er klar til å sees via Rumble. Følg oss der! Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene!

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Kjøp Alf R. Jacobsens politiske bombe «Stalins svøpe: KGB, AP og kommunismens medløpere» her!

 

 

 

ANNONSE

Læs også

Læs også