Doc-TV

Eliten har bevilget seg selv straffrihet. Du ser hvordan de går etter frynsegoder, som stortingshyblene, og ikke kryper til korset, men klager når de får straffeskatt. En politiker som Hadia Tajik viser ikke anger. Hun opptrer som om ingenting har hendt.

Historien om McKinsey-konsulenten Kristoffer Thoner som blir statssekretær for Støre og “reddes” av en Ap-mann, Sindre Beyer, som selv jobber for et firma – Telenor – med MacKinsey-kontrakt, sier noe om et miljø der habilitet er et fremmedord.

Topp-politikere og topp-byråkrater danner en egen kaste hvor nepotisme og incestuøse relasjoner er naturlige. Korrupsjon er et logisk resultat. Den siste skandalen i EU-kommisjonen er uttrykk for den samme korrupsjonen som plager USA.

ANNONSE

I miljøer beskyttet mot innsyn, hvor man slutter rekkene mot transparens, fordi mange har svin på skogen, vil korrupsjonen vokse frem som sopp etter regnvær.

Videoen er klar til å sees via Odysee, der vi nå har en egen Podcast kanal! Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Bestill gode bøker fra Document forlag:

Forhåndsbestill «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson i dag!

 

Kjøp «Et varslet energisjokk» her!

ANNONSE