Doc-TV

Hvis vi bare slutter å kjøre bil, spiser mindre kjøtt og slutter å dra på ferie, så vil det også slutte å regne så fælt, om vi skal tro politikerne. Om «Hans» har vist oss noe, er det hvor skjødesløse politikere vi har, som bruker «klimakrisen» til å skåre politiske poeng, mens de har forsømt infrastruktur og vedlikehold.

Alt blir snudd på hodet. Slår man opp avisen eller har nødvarsler skrudd på, på telefonen, skulle man tro verden var i ferd med å ende. Det er selvsagt trist for de som er berørt av oversvømmelser og ras, men å bruke det for å fremme egen politisk agenda, en agenda som er totalt frakoblet virkeligheten, viser bare hva slags amoralske individer vi har installert på Stortinget.

For å sette prikken over i’en gir regjeringen like gjerne grønt lyst til å elektrifisere Melkøya. Støre babler om nasjonens sikkerhet, og da vet vi at elektrifiseringen av Melkøya vil gjøre oss desto mer sårbare.

ANNONSE

Velkommen til Dagsorden.


YouTube
Viktig melding! Abonner på vår nye YouTube-kanal, vi ønsker å tilby et alternativ skulle Rumble svikte.

Rumble

Abonner på vår Doc-TV News kanal – det er helt gratis, og det hjelper oss å stige i algoritmene og nå et større internasjonalt publikum!

Hvis du setter pris på sendingene: Vipps oss på 638941. Alle bidrag hjelper.

Hva med å møte likesinnede ved å bli med i et av våre lokallag?

Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Document Forlag utgir Mattias Desmet. Kjøp boken her!

 

ANNONSE