Doc-TV

Advokat Klaus Ewald har skrevet kronikken: Hvornår kommer attentatet? i Stiftstidende. Der spør han når det kommer et politisk attentat i Sverige som reaksjon på masseinnvandringen.

I min optik er det ikke et spørgsmål om, men mere om hvornår der kommer et Breivik lignende attentat mod det politiske establishment i Stockholm.

Om 25 år vil de etniske svenskere være i mindretal. Ny svenskerne vil naturligt forlange en indflydelse svarende til deres andel af befolkningen. Sverigedemokraternes tilslutning afspejler en udbredt frygt for fremtiden. Mange svenskere savner en forklaring på, hvorfor det er vigtigere, at Sverige bliver en humanitær stormagt end at politikerne bekymrer sig om at opretholde velfærdssamfundet

I stedet for debatt om utviklingen gikk de andre partiene sammen om å holde Sverigedemokratene utenfor, slik viste man forakt for den demokratiske prosessen. 13 prosent av velgerne var satt på gangen.

I sum har svenske politikere gjort alt for å fyre opp under motsetningene. Før eller siden kommer det en reaksjon, mener Ewald.

et samme mener Roger Kimball om USA. Trumps velgere er blitt utsatt for den ene ydmykelse etter den andre. Deres president er dratt for riksrett to ganger, nå vil de hindre ham i å stille til valg i 2024. Venstresiden vil definere demokratiet. Det skal skje på deres premisser.

Norske, svenske og danske medier er helt med på dansen. Det er de selvsagt fordi det er en symmetri mellom den amerikanske og den danske, respektive svenske og norske venstresiden. De sier alle tre: Hva som er demokrati, definerer vi.

ANNONSE

Alle vet at dette er for å beskytte befolkningsutskiftningen og islamiseringen av Norden.

Hvor lenge tror eliten dette kan pågå uten en reaksjon? Nå er det ikke sikkert at den kommer i Norden. Hvis det skulle skje alvorlig politisk vold i USA vil den bli tolket inn i det fiende/venn-perspektivet som er innlært.

Document sier: Vi tar avstand fra alt tankegods som fører til polarisering og vold. Enten det er venstreradikalt, høyreekstremt eller islamistisk.

Men eliten har gjort et unntak for venstresidens tankegods og har svært vanskelig for å kritisere den islamistiske.

Derimot denger de løs på høyresiden.

Det var to mot én, men etter 25. juni er det ikke like lett.

I USA har venstresiden målbevisst sluppet volden løs. Demokratene forsøkte å forpurre at Trump ble innsatt i januar 2017. Flere ga uttrykk for at han var illegitim. Demokratene følte sin maktposisjon truet. Flere representanter tok offentlig til orde for at Trumps medarbeidere skulle kjeppjages hvis de ble påtruffet offentlig, og det skjedde.

De to riksrettssakene og Russia collusion viste også at det er blitt ulikhet for loven under Demokratisk styre. Demokratene kan bruke statens organer og gjøre hva de vil. Trump-folket kan ikke gjøre noenting.

Dette har selvsagt fyrt opp under et stort raseri ute blant folk.

Venstresiden i Skandinavia fremstiller det som om Høyesteretts opphevelse av Roe vs. Wade er et overgrep mot demokratiet, når det i virkeligheten er det motsatte. Slik definerer Demokratene spillereglene: Når de vinner, er det demokrati. Når de taper, har de rett til å bruke alle midler for å reversere avgjørelsen.

Chuck Schumer sto på trappen til Høyesterett og truet de konservative dommerne Neil Gorsuch og Brett Kavanaugh med at de ville få merke at de hadde sådd storm.

I sommer dukket en ung mann opp utenfor huset til Brett Kavanaugh. Han het Nicholas Roske. I sekken hadde han hammer, strips, kniv og en pistol. Han ringte 911 og fortalte at han hadde reist hele veien fra California. Hvem kjenner du? spurte operatøren. – Brett Kavanaugh, svarte Roske. Operatøren ante uråd og Roske ble pågrepet.

Venstresorienterte medier har nesten ikke dekket hendelsen. Det kunne gått helt galt. Da ville USA tatt et nytt langt steg mot kaos og vold.

Demokratene og mediene virker helt bevisstløse. De synes ikke forstå at de leker med ilden.

Det er vår rolle å påpeke konsekvensene av Biden-regimets politikk. Det første de gjorde var å oppheve grensen mot Mexico. Kartellene kontrollerer grensen. De har nå også etablert seg i det nordlige California, hvor de driver store marihuanaplantasjer på føderalt land. De er svært brutale mot lokale innbyggere. Konflikter oppstår når de stjeler vannet folk er avhengig av for å eksistere.

Det er svært tynt med politi. Biden og guvernør Gavin Newsom visste hva de gjorde da de importerte millioner. Liksom i Sverige er de fleste uten utdannelse.

Resultatene er tydelige i California, som lekker innbyggere til Florida og Texas. Men Demokratene nekter å legge om kursen. I stedet har man i dag vedtatt at mennesker uten amerikansk statsborgerskap skal kunne få jobb i det offentlige, akkurat som amerikanere. Det skal ikke være noen forskjell.

Narcoland i nord og invasjon i sør. California var en gang et paradis, men synker nå ned på tredje verdens nivå. Det kan ikke gå fort nok: California skal bli som Mexico.

Det er paralleller mellom USA og Europa. Sverige er det grelleste eksemplet. Men også i Norge forsøker politikerne å henge med: Erna ville legalisere narko, og Høyesterett innfridde ønsket. Det er den rene gavepakke til organisert kriminalitet.

Du får det du ber om.

Hvis du setter pris på sendingene: Vipps oss på 63 89 41. Alle bidrag hjelper.

Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Kjøp «Et varslet energisjokk» her!

ANNONSE

Læs også

Læs også