Doc-TV

Utviklingen i USA går så fort at man ikke kan miste et taktslag. Tucker er den som er best på å vise og tolke det som skjer. En gjenganger er at økonomisk ødeleggelse og rasehysteri går hånd i hånd. Nå snakkes det om at USA risikerer diktatur fordi Demokratene ligger an til å tape stort i november. Norske medier er på samme vogna. Rasismen i USA brukes til alt, også til å forklare klimakrisen, slik AOC gjør. Pete Buttigieg mener på ramme alvor at rasisme ligger bak bygging av veier og broer.

Tucker har funnet frem klipp av Biden som i valgkampen lovte dyrt og hellig å avskaffe fossil energi. Han har holdt sitt løfte og det er dette som ligger bak de høye drivstoffprisene, ikke krigen i Ukraina. Biden kunne for ett år siden ha reversert sin nedlukning av olje og gassfelt, men valgte ikke å gjøre det. Det var et helt bevisst valg.

I stedet setter han Kamala Harris i spissen for en ny task force som skal håndtere hatepidemien på nett. Bidenregimet forverrer folks levevilkår og setter deretter inn sensur og kontroll mot menneskene som reagerer.

ANNONSE

Det er en oppskrift på konflikt.

Hvis du setter pris på sendingene: Vipps oss på 63 89 41. Alle bidrag hjelper.

Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Kjøp «Et varslet energisjokk» her!

ANNONSE