Doc-TV

Strømprisen er ikke ekstrem, majoriteten opplever jo samme høye pris, skal vi følge logikken til Joe Bidens pressetalskvinne Karine Jean-Pierre. Og da står politikerne fritt til å fortsette med politikken som ødelegger oss, hvilket de også gjør.

Valgkampen har blitt en arena for svartmaling, om det er i Sverige eller USA. Her hjemme er en av tre stortingsrepresentanter på reise når den viktige strømpris-saken skal opp i Stortinget, så alvorlig tar de den saken. Det er godt å se at vestlige politikere har så mye tid til overs at de kan holde på med alt annet enn det vi har valgt dem for, agendaen er jo allerede forutbestemt.

Vi tar et tilbakeblikk på Demokratene og Joe Bidens utsagn, og Christian Skaug hjelper oss å finne ut av hva som egentlig er ekstremt med å vike fra majoriteten.

Velkommen til sending.

 

Hvis du setter pris på sendingene: Vipps oss på 638941. Alle bidrag hjelper.

Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

 

Kjøp «Et varslet energisjokk» her!

ANNONSE