Doc-TV

Da Tucker fortalte historien om Joe og Ashley var det noe som falt på plass. Det har fremstått som en gåte hvordan Biden kunne føre en så destruktiv politikk mot et land han tross alt har representert i over 40 år. Men han har ikke representert amerikanerne, han har ivaretatt egne interesser og disse har inkludert misbruk av sine egne barn.

Hvis man kan ødelegge egne barn er man også i stand til å ødelegge landet. Biden har en slik likegyldighet for de han styrer. Se bare på det grønne skiftet. Han kansellerte oljefelt og resultatet er skyhøye drivstoffpriser som gjør at vanlige folk ikke klarer å betale for å komme seg på arbeid. I neste omgang blir varer dyrere. Men Biden og gjengen bak ham bryr seg ikke. Hadde de gjort det hadde de gjort noe for lenge siden.

Det samme kan man si om den sittende regjeringen. Vi trodde vi kjente Vedum, fliret fra Hedmarken. Den folkelige. Men Vedum er slett ikke folkelig. Det er et bedrag. Han er kald som en fisk. Det skal vi huske.

ANNONSE

Videoen er klar til å sees via Odysee, der vi nå har en egen Podcast kanal! Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Bestill gode bøker fra Document forlag:

Kjøp «Et varslet energisjokk» her!

 

 

ANNONSE