Kopierede/fra hoften

Præsident Biden er meget populær i Danmark. Især i medierne, der er så glade, at de glemmer at fortælle, hvad der sker i Amerika, men man forstår på dem, at præsidenten har fuldt op at gøre med at rydde op efter Donald Trumps ulykker.

I USA kniber det derimod med den folkelige opslutning. Nu viser en meningsmåling offentliggjort i går, at 50 pct. af vælgerne ønsker Biden stillet for en rigsret, mens kun 45 pct. er uenige. Målingen er foretaget af Rasmussen Reports, som er blandt USA’s mest troværdige.

Interessant nok vil 50 pct. af de sorte vælgere også have Biden dømt – et trist resultat for en præsident, der mener at have monopol på de sortes stemmer.

Og sandelig om ikke også 34 pct. af de demokratiske vælgere vil af med ham.

Det mest interessante er, at Joe Biden nyder opbakning fra næsten alle de store medier, som havde hovedansvaret for at bringe ham til magten. Disse medier må nu se i øjnene, at de ikke længere formår at dække over hans mærkværdige politik med åbne grænser, fri kriminalitet, forsøg på at undergrave demokratiet ved at udvande stemmeretten og andre woke-fiduser.

ANNONSE

I Danmark går det bedre, som vi kan konstatere, hver gang vi tænder for fjernsynet eller åbner en avis.

ANNONSE