Tavle

Det er interessant at sammenligne med tallene for præsident Obama den 12. august 2016: 51 pct. støttede ham, 48 pct. gjorde ikke. På det grundlag fremstilles den tidligere præsident som højtelsket af folket.

Samtidig skal det huskes, at Obama havde en venlig presse, mens stort set hele pressen hader Trump og taler ondt om ham hver dag.

————

Her til aften står Jesper Steinmetz og fortæller, at hvis man spørger de amerikanske vælgere, så er præsident Trump “ekstremt upopulær”.

Det spørger Rasmussen daily tracking faktisk de amerikanske vælgere om hver dag. I dag, den 13. august, viser målingen, at 48 pct. af “likely voters” (altså dem, der sandsynligvis vil stemme ved et valg) støtter præsidenten, mens 50 pct, ikke gør.

Det er vist kun skurkagtige propagandister, der kan få det til at betyde “ekstremt upopulær”.

ANNONSE