Kommentar

 

Kulturkrigen i USA er kommet meget længere end i Vesteuropa. Vi har derfor meget at lære. Det er mange år siden Steve Bannon brugte udtrykket “managed decline”, altså at USA var på en lodret nedtur.

Dette er noget andet end USA’s skabelse og fald a la Romerrigets. Dette er et villet fald, et styrt, af de, der sidder med magten.

Hvordan er det mulig?

Man kan jo begynde med at læse om hvordan udenrigsminister Hillary Clinton fiksede det sådan at Putin fik lov til at købe 20 procent af USA’s uranminer gennem et canadisk selskab. Derefter gik Hillary ud med konspirationsteorien om at Trump var i lommen på Putin. Hun fik hele magtapparatet med sig på det, som skulle blive kendt som Russia Collusion. Før jul kom det frem at en af hovedmændene bak Steele-rapporten var en Demokrat, Charles Dolan, som i mange år havde jobbet som lobbyist og spindoktor for Kreml.

Selvsagt vidste han hvordan man spant og fik plantet en historie om en sammensværgelse med Rusland.

Norske medier har ikke villet røre disse afsløringer. De foretrækker løgnenes jomfruelige naivitet.

Mennesker som spinner sådanne løgne om en kandidat til landets vigtigste valg er i stand til ganske meget. De har ingen skrupler, hverken når det gælder “styret forfald” eller de mennesker, som rammes.

ANNONSE

100.000 døde af overdoser? De kunne ikke bekymre sig mindre.

De importerer nu millioner af illegale, som vil blive stemmekvæg for Demokraterne.

Det er vel ikke så mærkeligt, at de hader de amerikanere, som de fratager dem deres land.

Det er det samme med Danmark og befolkningsudskiftningen. Venligheden mod islamister og muslimer er anseeligt større blandt eliten end for nogle år siden. Nu har man accepteret dem som en del af Danmark. Ingenting med at de står for værdier der vil gøre Danmark ugenkendelig. Og det går hurtigt. Den danske elite har forsonet sig med tanken om at det danske Danmark går uigenkaldeligt tabt, som et landskab man ser forsvinde i horisonten fra broen på et skib.

Det er derfor striden i Dansk Folkeparti er så bitter. Man lykkedes ikke med det man blev stiftet for: Bevare landet dansk.

Andre har ikke noget problem med at vinke farvel til det gamle Danmark. Særlig inden for kulturlivet er der mange, som glæder sig over at det gamle Danmark dør.

Samtlige vestlige lande har vedtaget had-love, der straffer dem der hetzer og hader. Men det er jo eliten selv der hader det folk, de forråder. De evner ikke at elske deres land og ender med at hade befolkningen.

 

 

ANNONSE

Mest læst

De smarte smutter i Sverige