Doc-TV

Noe er ute av ledd i Danmark. Nå er tidligere forsvarsminister Claus Hjort Frederiksen siktet for lekkasje av statshemmeligheter. Hva er det som foregår? I dette øyeblikk skriver Berlingske at denne historien kan komme til å koste regjeringen livet.

Etter pandemiens herjinger skal vi venne oss til at de styrende går løs på hverandre? Hvis det kan skje i Danmark kan det også skje her. Folk går fra forstanden.

I USA er Biden-regimet ille ute.Tucker var nådeløs i natt. Justisdepartementet har opprettet en ny og egen avdeling for domestic terrorism. Myndighetene har utpekt egne borgere til terrorister. Det lyder helt sykt.

ANNONSE

Her går en logiske kurve fra 68, som var anti-autoritært. Men nå sier Biden-regimet at dagens patrioter er anti-autoritære og mener det er suspekt. Da er sirkelen sluttet. Fra anti-autoritære til mistenksomhet mot alle som stiller spørsmål ved autoritetene.

Dette er eliten som karakteriserer seg selv: Folk flest er grilldresser, homofobe og islamofobe. Siste stasjon er at de er terrorister. Dette refereres ikke i norske medier. De klarer ikke se seg selv i speilet.

Videoen er klar til å sees via Odysee, der vi nå har en egen Podcast kanal! Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

 

ANNONSE

Læs også

Mest læst

Kina styrer USA

Ofrene er de nye helte

Læs også