Nyt

Herboende muslimers angreb på Rasmus Paludan i forbindelse med en demonstration på Nørrebro tilbage i 2019, medførte at boligforeningen FSB besluttede at smide familierne ud af deres lejligheder. ‘Naboerne kæmper imod’, skrev TV2 Lorry, og citerede Jette Møller, der med egne ord ‘kender flere af de implicerede’. Privat er hun formand for venstreradikale SOS Racisme, der samarbejder med alt udansk, herunder Redox.

Arabisk segregation er en genvej til revolutionære omstændigheder, og den oprørte arbejderklasse må så af nød være arbejdsløse udlændinge med tolkebehov. Det lykkedes den yderste venstrefløj at kuppe FSB, og nu er beslutningen så omstødt. FSB-formand Jean Thierry er identisk med Enhedslisten-politikeren, der ved novembers kommunalvalg fik 413 personlige stemmer. Han gik til valg på nationalisering af boligmarkedet.

Fra FSB – Familierne i Blågården kan blive boende.

“… En stort set enig organisationsbestyrelse besluttede, at de tre familier ikke skal sættes ud af deres lejlighed i Blågården. Det betyder, at de kan blive boende. …

– Flertallet i organisationsbestyrelsen er tilfredse med, at vi nu har fået en afslutning på disse sager, og at de tre familier kan blive boende i Blågården. Vi har fulgt den beslutning, der blev taget af repræsentantskabet tilbage i august, og sådan skal det være, siger fsb’s formand, Jean Thierry.”

Fra arkivet

“Omkring år 1900 fandt den tyske kejsers rådgivere ud af, hvordan man fik arbejdere til at stemme på højrefløjen i stedet for på Socialdemokraterne, som dengang var voksende og en trussel mod kejserens magt. Svaret var fremmedhad. Men da hadet først var sluppet løs, kunne det ikke stoppes igen. Det førte til Anden Verdenskrig og jødeudryddelserne. I de sidste 10-20 år har en del af højrefløjen i Danmark brugt den samme strategi.” (Jean Thierry i Ekstra Bladet, 2006)

ANNONSE