Nyt

Fredag formiddag opsøgte to mørkklædte og bevæbnede mænd en muslimsk frisørsalon i forstadskommunen Rødovre.

En mand bliver dræbt af skud, en teenagedreng bliver såret og den palæstinensiske ejer af ‘Frisør Yomok’ bliver ramt i maven og er en overgang i kritisk tilstand.

Det drejer sig om den 28-årige araber Ahmed Fawzy Khodeir Yomok, der er bosat i Sverige, men stammer fra byen Nablus, der ligger i de palæstinensiske områder i Israel.

Ahmed Yomok har drevet ‘Frisør Yomok’ siden efteråret 2013. Han beskrives om arbejdsom og ‘familiefar’ af sine bekendte.

Ahmed Fawzy Khodeir Yomok bor i det sydlige Malmø i en 73 kvadratmeter stor lejlighed, der ligger i Kantatgatan.

Udover den arabiske frisør, der driver virksomhed i Danmark, er der tilmeldt et nært familiemedlem på den svenske adresse. Det drejer sig om en palæstinensisk indvandrer med navnet Karam Fawzy Khodeir Yomok.

Politiet vil ikke sige noget om motivet og Ahmed Fawzy Khodeir Yomoks mulige rolle i skyderiet. Det ligger fast, at det skabte stort postyr under et retsmøde, der behandlede et andet skuddrab på Nørrebro, da nyheden om skyderiet i den palæstinensiske frisørsalon spredte sig hos flere fremmødte i retssalen.

Ved skyderiet på Nørrebro, hvor et bandemedlem fra en indvandrergruppering blev likvideret, er en af de hovedmistænkte en kriminel indvandrer fra Sverige.

Danskerne er med stor sandsynlighed blevet kulturberiget af den omfattende muslimske indvandring, der har ramt Sverige de seneste årtier. De såkaldte “svenske” tilstande synes at være kommet til Danmark.

Politiet har kun sparsomme oplysninger om gerningsmændene ved skyderiet i den arabiske frisørsalon.

Pistolmændene var klædt i sort og formummet bag huer og masker. Den ene med en pistol trykket ind til kroppen. Gerningsmændene flygtede i en grå Audi stationcar.

ANNONSE