Tavle

Politi, der efterforsker knivangrebet på Gare de Lyon-togstationen i Paris lørdag morgen, har interesseret sig for en Tiktok-kanal, der bærer angriberens navn, hvor en video proklamerer, at “Afrika aldrig må tilgive Frankrig”. Kanalen havde også videoer med “religiøst indhold”, skriver Le Figaro.

Manden, der sårede tre personer på Gare de Lyon, blev hurtigt identificeret som Kassogue S. og flere internet brugere opdagede kanalen, der muligvis var knyttet til den 32-årige mand fra Mali, som blev overmandet af offentligheden og anholdt af politiet efter, at have livstruende såret en ældre mand .

Det har ikke været muligt at bekræfte, om den anholdte 32-årige er ejer af kanalen, hvor man kan se en video, hvor en ung afrikansk mand siger, at Afrika ikke må tilgive Frankrig.

ANNONSE

En kilde med indsigt i efterforskningen siger – lidt kryptisk – til Le Figaro: “Angriberens motiver kan være religiøse, men terror-sporet er udelukket.”

Den voldsomme episode på en af ​​de store hovedbanegårde i Paris i lørdags har udløst en række kommentarer fra politisk side, frem for alt fra Frankrigs højrefløj.

Rassemblement Nationals (RN) leder Jordan Bardella siger, at lidelsene forårsaget af den anarkistiske immigration ikke er uundgåelig, og at hans parti har til hensigt at genoprette orden i Frankrig.

Éric Zemmour, leder af Reconquête-partiet og tidligere præsidentkandidat, siger, at Frankrig skal suspendere Schengen-aftalen.

Manden, som de italienske medier identificerer som Sagou Gouno Kassogue, har lovligt ophold i Italien og kunne dermed rejse frit til Frankrig.

Et skærmbillede fra Corriere della Sera viser en mørklagt version af den 32-åriges italienske kørekort.

 

Køb Ruud Koopmans’ bog!

 

ANNONSE

Mest læst

Donald Trump er manden