Doc-TV

Hvem skulle tro at vi ville skrive om USA som et land der motstridende krefter kjempet om sannheten og hvor alt synes mulig. Våre egne medier later som alt er i sin skjønneste orden. Biden er en normal president, det samme er familien hans. Alle med to øyne i hodet vet det er en løgn.

Dan Gelernter er en programvareingeniør som i 2020 bodde i Connecticut. Han beskriver i en artikkel i amgreatness.com hvordan de studerte 2020-valget og plukket det fra hverandre bit for bit. Det var svindel og bedrag. Slike historier finnes det mange av. Norske medier må gjerne si at alt var i orden. Det var det ikke.

Det er uenighet om Trumps videre rolle. Victor Davis Hansen er faktisk en som mener at han kanskje bør overlate plassen i 2024 til en annen, dvs Ron DeSantis.

Richard Kimball stiller spørsmålet om hvem DeSantis er. Hans største donor, en Griffin, sier i et intervju med the New Yorker at han ser det som sin oppgave å milde populismen og bygge bro til Corporate America.

ANNONSE

Det får noen varsellamper til å lyse.

Amerikanerne valgte en annerledes president i 2016. De så reaksjonen hos eliten som tok en grusom hevn. I to valg. Nå venter mange på at Trump skal ta Amerika tilbake. De ser ingen annen som er tøff og dedikert nok. De stoler bare på Trump.

Videoen er klar til å sees via Odysee, der vi nå har en egen Podcast kanal! Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Bestill gode bøker fra Document forlag:

Forhåndsbestill «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson i dag!

 

Kjøp «Et varslet energisjokk» her!

ANNONSE