Nyt

(‘Deltidsaraber’ på Instagram, 27. oktober 2021)

 

Der er noget surrealistisk ved nettets mange islamiserede ekkokamre. De går voldsomt meget op i racisme, og når det kommer frem, at en ukendt kandidat for Nye Borgerlige i Halsnæs Kommune engang for seks år siden har skrevet ‘Jeg dræber også gerne en muslim eller to’ på Facebook, så ryddes forsiden med ordene: “Der advares mod stærke udsagn.” Den selverklærede menneskerettighedsforkæmper er ‘rystet’ i sin grundvold.

En søgning i Vandkunstens danske oversættelse af fuldtidsaraberens hellige Koran giver 35 hits på ordet ‘dræb’. Her er det ikke en tilfældig dansker under en rødvinståge for år tilbage, men den islamiske Guds ord i endelig form. Ingen har til dato taget Linnemanns kommentar som en opfordring, omvendt er islamiske terrorangreb dagligdag på store dele af kloden. Desværre også i Vesten.

“deltidsaraber TW: Der advares mod stærke udsagn. Besidder du en sart sjæl, eller er under atten, vil jeg bede dig om at rulle videre. … Jeg er bekendt med, at der er en ’skelsættende’ forskel, på kommunalvalget og på nationalt plan. Men ligemeget hvordan vi vender eller drejer den, så er der en fællesnævner: Nemlig islamofobien og xenofobien. Hvilket smitter af på kommunalpolitik, og civilbefolkningen nogle steder. Det her er beklageligvis kun et, af de mange eksempler, på internalisering og ikke mindst forstærkning af hadet.

… tankevækkende er, at kommentaren har fået lov at ligge, i så mange år. Vi kender alle til proceduren, hvis det var en brun mand, med et mellemøstligt klingende navn, som havde gjort det selvsamme. Det var ageret i lynets hast. Det er tiltrængt, at vi snart gør op m/billedet af, at radikalisme kun kan tilhøre ‘muslimer’. For så kan der kan slås hårdt ned på højreradikalisme, der udgør en massiv trussel. …

// En mere eller mindre rystet @Deltidsaraber.”

Koranen. To eksempler…

Sura 9:5 (Omvendelsen)
Når de fredhellige måneder er omme, skal I dræbe dem, der sætter andre ved Guds side, hvor som helst I finder dem! I skal pågribe dem, belejre dem, og ligge på lur efter dem i hvert et baghold! Men hvis de omvender sig, holder bøn og giver almisse, så lad dem frit gå! Gud er tilgivende og barmhjertig.

—–

Sura 2:191 (Koen)
Dræb dem, hvor I møder dem, og fordriv dem derfra, hvor de har fordrevet jer! Fristelse til frafald er værre end drab! Kæmp ikke med dem ved det fredhellige bedehus, medmindre de vil kæmpe med jer dér! Men hvis de gør det, skal I dræbe dem! Sådan er gengældelsen for de vantro.

ANNONSE