Doc-TV

Nå strømmer sympatierklæringene inn til Lars Vilks. Nå er han død og de tror de kan sette strek. Så enkelt er det ikke. Lars Vilks vil fortsette å påvirke, selv om noen vil se på hans død som en tragisk konsekvens av å trosse islam. Man må støtte de levende mens det ennå er tid.

Det gjelder også oss. Fortielsen er indirekte støtte til de som står islamkritikere etter livet.

Faktum er at Vilks tok ytringsfriheten på seg og bar den frem. Det at han var ute av syne gjorde at hans offer var usynlig, dvs han opptrådte offentlig både i Danmark og Sverige, men norske medier og politikerne var ikke interessert.

Vilks var for touchy og ved å rippe opp i hans historie ville man også eksponere islam. Nei takk!

Videoen er klar til å sees via Rumble. Følg oss der! Følg oss på Odysee!

Følg oss også på PodBean, iTunes, og alle steder podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

 

 

ANNONSE

Mest læst