Kommentar

Selv om det amerikanske præsidentvalg i november sidste år var præget af uregelmæssigheder og af manipulation ved stemmeoptællingen, stemte et flertal af vælgerne Joe Biden ind i Det Hvide Hus til trods for, at det var klart for enhver, at den nye præsident var kognitivt udfordret. For nu at være høflig.

Det fortryder de nu ifølge en ny meningsmåling udført af PEW Research Center. Det er der ikke noget at sige til, da Joe Biden fra sin første dag på kontoret har organiseret en orkan af katastrofer og ulykker, der truer liv og eksistens for amerikanske borgere. Han lovede at forene de politiske fjender i Kongressen, men har i stedet gravet grøfterne endnu dybere blandt andet ved at omtale Republikanske guvernører som ’neandertalere’.

Han har ødelagt USA’s selvforsyning med energi, således at landet igen er blevet afhængig af import af olie og gas. Biden har lagt sig på knæ for Iran, som snart kan kvittere med sin første atombombe. Præsidenten fremstår rådvild og hjælpeløs over for Kina, der ydmyger USA’s regering ved enhver lejlighed. Biden har skabt kaos i vaccineringen af USA mod Covid19. Han er også ligeglad, da han tror, at mundbind skal redde nationen. Biden har fjernet grænsekontrollen, således at USA nu er et åbent landskab, hvor enhver kan slå sig ned. Alene i år ventes 2 millioner illegale migranter at krydse grænsen. Biden er ved at trække tæppet helt væk under markedsøkonomien ved at lancere gigantiske økonomiske hjælpepakker, der giver lønmodtagerne en højere indkomst ved at blive på sofaen i stedet for at vende tilbage til jobbet. Han har sat skatterne dramatisk i vejret, hvad der har umuliggjort generationsskifte i familieejede virksomheder. Inflationen suser op med raketfart, der skaber enorme prisstigninger på energi, fødevarer og byggematerialer.

ANNONSE

Og så alle katastrofers moder: Flugten fra Afghanistan, der efterlod topmoderne militært udstyr til en værdi på 85 milliarder USD til glæde for Taliban, Kina og Iran. Biden er nu så dement, at hans føringsofficerer i Det Hvide Hus har forbudt ham at besvare spørgsmål fra pressen. Han kan ikke huske navne eller steder eller, hvor han befinder sig og ses kun stablet op bag en teleprompter, hvor han kan læse teksten til sine taler.

Nok er nok, siger vælgerne nu ifølge PEW. I marts måned mente 54 procent af vælgerne i en tidligere PEW-undersøgelse, at Joe Biden var ’mentalt skarp’. I den netop publicerede meningsmåling svarer 56 procent af de adspurgte, at præsidenten har det ’slet ikke godt’ eller har det ’ikke for godt’. Nogle demenssygdomme er fremadskridende som Alzheimers, der altid ender med total formørkelse og død. Andre når et vist stade og udvikler sig ikke videre. Det er ikke til at sige, hvilken type demens, Biden lider af, da hans stab nægter at informere om resultaterne af præsidentens helbredsundersøgelser. Men at han er dement, er der ingen, der kan bestride. Det er bare tabu i medierne, der har rejst en beskyttende Berlin-mur rundt om Biden. Når ikke præsidentens mentale problemer bliver omtalt på tv og i pressen, eksisterer de heller ikke.

Dilettantisk regeringsførelse kan ikke ties ihjel. PEW-målingen viser klart, at vælgerne nu ved, at for hver måned Joe Biden er præsident vokser katastroferne i et aldrig ophørende dødbringende lavineskred. Hvis Biden må slippe tøjlerne på grund af dårligt helbred, flytter vice-præsident Kamala Harris ind i Det Hvide Hus som ny præsident. Hun er komplet uduelig og blev udpeget af Biden på bimbo-kvoten, fordi hun er kvinde og brun. Lige, hvad det progressive USA havde brug for. Man burde have ondt af amerikanerne. Men hvorfor egentlig? De har jo selv valgt både Biden og Harris. Det må de så leve med.

www.asgeraamund.dk

ANNONSE