Doc-TV

Krigen i Ukraina kaster lange skygger over Vesten og det kan virke som om vi suges inn i noe. Ukraina er kanskje den første woke-krig, preget av moralisme og posisjonering. Men krig er ingen konkurranse der man får utmerkelse som den flinkeste gutten i klassen.

Moderne våpen har en forferdelig slagkraft. Du kan se det på menneskene i Ukraina bare de har vært i nærheten av et nedslag.

Sprengningen av Kersj-broen kan ha vært en gamechanger. Samme dag utnevnte forsvarsdepartementet i Moskva en ny øverstbefalende for Ukraina: general Sergej Surovikin. Russiske medier kaller ham “general Armageddon” eller general Dommedag. Han var øverstbefalende i Syria og der bombet han sykehus sønder og sammen. Nå står Ukraina for tur.

I samme retning trekker opplysninger om at den delmobilisering på 300.000 som mediene forkynte, i virkeligheten er en full mobilisering. Ikke 300.000, men 1,2 millioner skal være det reelle målet. I så fall planlegger Moskva for en helt annet type krig enn det vi har sett til nå.

ANNONSE

På toppen av det kommer usikkerhet om sabotasje under vann. Her er Norge utsatt.

Vi spør Alf R. Jacobsen til råds.

 

Hvis du setter pris på sendingene: Vipps oss på 638941. Alle bidrag hjelper.

Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

 

Forhåndsbestill «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson i dag!

Kjøp «Et varslet energisjokk» her!

Kjøp Alf R. Jacobsens politiske bombe «Stalins svøpe: KGB, AP og kommunismens medløpere» her!

ANNONSE