Nyt

“Skynd dig at skrive til os, hvis din kæreste, flirt eller crush bor i et andet land,” lyder efterlysningen fra tv-produktionsselskabet STV Production.

Målsætningen er at sætte fokus på kærlighedsrelationer på tværs af grænser og etniciteter. En slags reklame for multikulturen, der skal serveres til danskerne på tv-skærmen.

På Facebookefterlysningen ses en afrikansk mand og en hvid kvinde. Det skal vise sig, at netop det eksempel på et multikulturelt parforhold nok ikke er en tilfældighed.

STV Productions medarbejdere lever i høj grad af licenspenge fra Danmarks Radio. Der er tale om millionkontrakter, når tv-folkene producerer DR-succeser som Aftenshowet, Fede Forhold og Sporløs.

I DR-serien ‘Sporløs’ er fokus også på grænseløs multikultur, når personer med udenlandske rødder rejser til deres hjemlande for at møde det familiære ophav.

Ledelsen hos STV Production består blandt andet af programdirektør Iben Maria Abigael Vedel Thastum og den viceadministrerende direktør Daniel Schou Svarts (der tidligere hed Daniel Lauridsen, red.). De to tv-chefer er medejere, partnere og beslutningstagere i STV Production.

Den venstreorienterede programidé om multikulturelle parforhold på tværs af landegrænser og etnicitet er med stor sandsynlighed ikke tilfældig.

Både den 59-årige Maria Thastum og 36-årige Daniel Svarts er resultater af multikulturelle kærlighedsforhold, hvor danske kvinder fik et barn med en udenlandsk mand. Med vigende succes.

Programdirektør Maria Thastum har nigerianske rødder. Thastums danske mor fik datteren med en afrikansk mand i sommeren 1961. Den multikulturelle kærlighedsgnist døde ud, og Maria Thastums mor giftede sig i 1974 med en færøsk mand. I maj 1974 fik moderen endnu en datter med den ny ægtemand.

Tv-direktør Daniel Schou Svarts er født i 1985 som resultatet af et multikulturelt forhold mellem en dansk kvinde og en mørk mand. Daniel Svarts endte med at blive anbragt hos en fynsk plejefamilie i en alder af to år. Daniels Svarts’ biologiske mor videreførte senere børneslægten med en etnisk dansk mand, der døde af kræft i 2017.

ANNONSE

Hvorfor er dette vigtigt?

Danske journalister og tv-chefer er svært selvoptagede og spejler sig i deres egen baggrund og ophav.

Tv-folkenes egne baggrundshistorier, politiske holdninger og selvbilleder ender med at blive forlæg for de tv-udsendelser, der rammer danskernes fjernsynsskærme.

Regningen? Den får de danske skatteborgere og licensbetalere.

*

Hvis du vil medvirke i det multikulturelle tv-program, kan du kontakte STV Productions tv-chefer på:

maria@stv.dk eller daniel@stv.dk

ANNONSE