Nyt

Kritisk raceteori møder modstand på græsrodsniveau, blandt forældre, men går som en kniv gennem de amerikanske institutioner, som forsvaret. En admiral var torsdag i høring i Kongressen og det var chokerende at høre, at Ibram X Kendis bog om racisme er pligtlæsning i forsvaret.

Kendi er i klassen heksedoktor/falsk læge som er uden evne til intellektuel tænkning og vigtigst af alt: ærlighed.

Admiralen fik spørgsmål om, hvad meningen med at pålægge marinen at læse sådan noget skidt skulle være, og svarede: For at skabe større åbenhed.

Men åbenhed og bevidsthed om racisme er netop hvad Kendi ikke skaber. Han er racist. Han mener at alle hvide er racister og at det er uforbederligt. Hvide er fortabt. At introducere et sådan program under vignetten antiracisme ødelægger forholdet mellem racerne og reverserer USA til en tilstand før borgerrettighederne. At Demokraterne, liberale medier og Corporate America pusher en sådan ideologi er skræmmende.

Kendi har fået flere millioner dollar til at lave sit eget institut ved et af prestige- universiteterne. Hvis det bare gjaldt ham kunne man være overbærende. Det er dem, der står bag Kendi og bruger ham, som er skræmmende.

ANNONSE

De er i gang med at ødelægge Amerika.

 

Oversættelse Karsten Søberg

ANNONSE