Nyt

Collage: Det slettede afsnit af DR Ultra smider tøjet S2E1 med den pædofile 41-årige)

Den omtalte mand blev tidligere på ugen idømt ni måneders fængsel i byretten, og da sagen er anket til Østre Landsret er der formentligt navneforbud. DR havde håbet de kunne holde historien skjult, men Dagbladet Information kom på sporet, og skrev historien. Man kalder det public service, men man kunne også kalde det statsfinansieret normstormeri. Fra Information.dk – Deltager i børneprogrammet ‘Ultra smider tøjet’ er dømt for overgreb på et barn. DR har fjernet programmet.

“En af deltagerne i det omstridte DR-program Ultra smider tøjet er blevet dømt for anden kønslig omgang end samleje med et barn og for besiddelse af mere end 3.000 børnepornografiske billeder og videoer. Dommen faldt mandag i retten i Glostrup. Den 41-årige dømte er en af de personer, som i programmet klæder sig af foran en skoleklasse.

Programmet blev sendt i efteråret 2020, men efter at en bekendt til den nu dømte mand kontaktede DR og oplyste om en mistanke mod manden, valgte DR at fjerne den pågældende episode fra dr.dk, dog uden at oplyse omverdenen hvorfor. …

Temaet for det program, der nu er fjernet, var ‘køn og identitet’. … I programmerne sidder børnene foran fire til fem nøgne mennesker og stiller dem spørgsmål til eksempelvis vægt, højde, kropsbehåring og udformninger af tissemænd.

… Den nu dømte deltager, som Information har valgt at anonymisere, siger, at der for ham ikke var noget seksuelt i hans deltagelse i udsendelsen.”

“Hvordan bliver vi klogere, på os selv og hinanden, og lærer vores børn, at kroppe og køn er alsidige og smukke? – Ved at (turde) stille alle de spørgsmål, vi har på hjerte, og svare, samme sted fra!
Det har jeg, sammen med 4 andre smukke, alsidige og bramfri mennesker, talt med nogle superseje, unge verdensborgere om!”
(Kvindelig deltager i omtalte program, Facebook, 2020)

ANNONSE