Nyt

Det blev et et tæt løb mellem flere muslimske lande, da Danmarksmesterskabet i voldtægt 2020 for tilvandrede migranter skulle afgøres. I sidste ende blev det Syrien, der løb med førstepladsen. Et land, der er kendt for koranskoler, sit tætte forhold til præstestyret i Iran og senest tilstedeværelsen af terrorgruppen Islamisk Stat.

På andenpladsen kommer det islamiske diktatur Tyrkiet, der må dele sølvmedaljen med de statsløse palæstinensere.

Herefter følger Somalia, der må dele den tvivlsomme ære med blandt andet Irak og Algeriet.

Knap hver fjerde voldtægtsdom i 2020 gik til en indvandrer med udenlandsk pas. Men der er med høj sandsynlighed endnu flere muslimer og indvandrere i voldtægtsstatistikken, fordi myndighederne ikke medregner indvandrere og efterkommere, der er i besiddelse af et dansk statsborgerskab.

Tillykke til Syrien med det flotte mesterskab. Taberne i den multikulturelle kappestrid er de danske kvinder.

Hvad siger de venstreorienterede feminister? Skal der endnu flere ofre på bordet?

ANNONSE