Nyt

Der er ikke sat etnicitet på den såkaldte børnebande, men i en tilhørende artikel fortælles det at den 64-årige kvinde blev udsat for trusler ‘inspirret af drabene på de to kvinder’ (Louisa Vesterager Jespersen og norske Maren Ueland), 11 dage forinden. Alle på nær to af de 8-10 drenge i gruppen var mindreårige. Jeg følger historien til dørs. Fra SN.dk – En farmor og tre drenge blev ofre for en børnebande.

“En usædvanligt grov sag om vold, trusler på livet, gaderøveri og afpresning i Ringsted en mørk december aften i 2018 har nu været for Retten i Roskilde.

Ofrene er en 64-årig farmor, hendes 15-årige sønnesøn samt to andre drenge i 14-15 års alderen. I sig selv går der meget lang tid i mellem, at så mange grove forbrydelser rammer så mange ofre på en enkelt aften. …

To drenge på nu 16 og 15 år er nu straffet for det, men de er kun to af en flok på 8-10 børn, der er var med til at opsøge farmoren på hendes adresse og afpresse hende for dummebøder. Den ældste dømte og flere af medløberne begik derefter det meget grove gaderøveri mod to drenge.”

ANNONSE