Kopierede/fra hoften

Mange læser Henrik Dahls Facebook-opslag med interesse. Han ved, hvad han taler om og er omhyggelig med argumentationen og dokumentationen.
Jeg kunne derfor have lyst til at spørge, om han er enig med sin partiformand, Alex Vanopslagh, der nu går ind for at hente de såkaldt “danske” IS-børn til Danmark.
Han kan henvise til, at LA kun vil have børnene og ikke deres mødre. Men som den realist han er, forstår han måske, at først kommer børnene, derefter starter en larmende kampagne om de grædende små, der savner deres mor. Det vil der dagligt blive skrevet om i Politiken, og Danmarks Radio vil udsende journalister for at høre, hvor slemt det står til med de uskyldige, som nu må leve uden deres kære. I kirkerne vil præsterne prædike om, at der ikke er plads til de mindste – ligesom der heller ikke var plads til Jesus. Derefter vil alle næstekærlige partier – og sikkert også Liberal Alliance – importere mødrene, fædrene og deres øvrige hustruer og børn, samt give de ildestedte en erstatning for den danske stats overgreb.
Mon det er noget, som Henrik Dahl kan genkende?
ANNONSE