Nyt

Eksperiment med førerløse busse: De førerløse busser er første etape i et samarbejde mellem Movia, Region Sjælland, Region Hovedstaden og Metroselskabet. Parterne har sammen indledt en forsøgsrække med førerløs teknologi på Sjællands Universitetshospital, Køge og Slagelse Sygehus.  foto: Youtube

 

Sag 5, Bilag 6: Movia, Udbydsbetingelser; Foto: Naestved.dk

Ved et byrådsmøde i Næstved tirsdag aften skulle en aftale med Movia fornyes, men Nye Borgerliges Githa Nelander havde også læst bilagene. Det viser sig at Movia ikke bare ville have ekstra betaling for buskørsel på officielle danske helligdage, men også på muslimernes: Eid ul-Adha og Eid ul-Fitr. Ændringsforslaget fik flertal. Imod stemte De Radikale og Enhedslisten, partier der mere eller mindre direkte gik til valg på mere islam.

ANNONSE