Nyt

Multikulturen marcherer i forreste geled, når Danmarks Radio ønsker licensbetalerne godt nytår før Dronningens nytårstale.

Ved årsskiftet 2019/20 bliver licensbetalerne beriget med en sand bordbombe af politisk korrekthed og multikultur. Danmarks Radios sportsvært Tina Müller har helt tilfældigt fundet et tyrkisk-albansk ægtepar fra Makedonien på Amalienborg Slotsplads.

Migranterne Jeta og Nasuf Nasufovski står ved siden af parrets søn Emin Nasufovski, der er en del af Livgardens vagtkompagni, der skal passe på Dronningen og hendes familie.

Den tyrkisk-albanske far fortæller med kraftig accent, hvorfor sønnens militærtjeneste hos Dronningen betyder noget: “For ham selv, sin nærmeste familie og baggrund at gøre ære for Danmark og det land, vi nu er i,” siger den stolte migrant.

En aften i Dronningens multikulturelle klæder – leveret for licenspenge.

ANNONSE