Tavle

Juleklokkerne kimer for den endeløse række af muslimer, der ønsker en partner med særlig hudfarve eller etnicitet.

Muslimerne pakker gerne de danske velfærdsgaver ud, der ligger og venter under velfærdsstatens pengetræ. Men de giftlystne mænd og kvinder siger ‘nej tak’ til en dansk partner med hvid hud.
Egyptiske ‘bror 6029’ leder efter en hustru, der vil støtte ham. Hun skal også være parat til at føde flere børn.
Den kommende kone skal helst være fra Nordafrika eller Syrien. Muslimer ønsker ikke kun at finde sammen med andre muslimer – etnicitet og hudfarve har også stor betydning.
‘Bror 6029’ er vokset op i shariadiktaturet Saudi Arabien, hvor man halshugger folk på gaden i henhold til sharialovens paragraffer.
Den muslimske mand har tage en fornem afrikansk universitetsuddannelse samt en eksklusiv erhvervsuddannelse fra et universitet i Wales.
Det er tankevækkende, at den muslimske mand benævner sin læreanstalt som beliggende i England – og ikke i Wales. Har man studeret på et højt niveau i Wales, er man ikke i tvivl om, at man IKKE befinder sig i England. Måske er det en snehvid løgn?
Den veluddannede muslimske mand bruger sine påståede akademiske egenskaber i det kristne Danmark, hvor han arbejder som ufaglært lagerarbejder.
Lad os håbe at der gemmer sig en støttende muslimsk hustru i pakkevrimlen hos ‘bror 6029’. Men husk kvitteringen. Konen skal kunne byttes efter jul, hvis hun ikke er fra Syrien eller Nordafrika!

Se også
Politisk censur: Hvad blev der af Pia Olsen Dyhrs numse?

ANNONSE