Nyt

Her ses det nu forsvundne opslag fra Facebook, hvor den libanesiske indvandrer, Abbas S. Mroueh, giver sin respekt og støtte til sin kone, Katrine Remmen Dirckinck-Holmfeld.

Sidstnævnte er kommet i offentlighedens lys, fordi hun som institutleder på Kunstakademiet har stjålet og destrueret uerstattelig dansk kulturarv.
Katrine Dirckinck-Holmfeld smed, sammen med en større gruppe maskerede mennesker, en gipsbuste af Kong Frederik den 5. i Københavns Havn. Saltvandet har totalødelagt kunstværket.
Men Katrine Dirckinck-Holmfeld kan varme sig ved den arabiske ægtemands opbakning. Abbas Mroueh mener, at Katrine Dirckinck-Holmfeld gjorde det helt rigtige, da hun smed den danske kulturarv i havnen.
Den arabiske indvandrer sender sin respekt for Katrine Dirckinck-Holmfelds mod til at destruere de ting, som hun ikke tolererer.
Både Katrine Dirckinck-Holmfeld og indvandreren Abbas Mroueh har i skrivende stund lukket ned for hovedparten af deres Facebookprofiler. Man tåler ikke kritik og modstand i de kredse.
Hvad laver Abbas Mroueh i Danmark, når han støtter ødelæggelsen af den danske kulturarv?
***
Mere om Abbas S. Mroueh og Katrine Remmen Dirckinck-Holmfeld her

Se også
Kunstakademiet: Hvid hærværksmand jog negerkonge på flugt

ANNONSE