Nyt

Torsdag aften kunne seerne opleve et indslag i TV 2 Nyhedernes 19-udsendelse, der belyste skolelærernes problemer, når de underviser i ytringsfrihed ved hjælp af Muhammedtegningerne.

Da indslaget er slut, meddeler den 33-årige nyhedsvært, Ditte Haue, at TV 2 Nyhederne ikke tør vise Muhammedtegningerne i forbindelse med indslaget om … Muhammedtegningerne.

Frygten for islams voldelige hævnaktioner har tvunget det statsejede nyhedsmedie i knæ.

Det er en absurd situation, at en dansk nyhedsstation laver et kritisk interview med en skoleleder om fremvisningen af Muhammedtegninger i undervisningen. Men samtidig tør de islamofile journalister ikke selv at vise de omtalte satiretegninger, der har medført terrordrab og trusler i Allahs navn.

Det groteske er, at TV 2 er et statsligt aktieselskab, hvis eneejer er den danske befolkning. Tillykke til danskerne. De ejer en skrækslagen nyhedsredaktion fyldt med multikulturelle journalister, der ikke tør vise simple satiretegninger, når islam rasler med krumsablen.

Islams voldsmonopol er begyndt at sprede sig. Dette er kun begyndelsen.

TV 2 Nyhederne er medskyldig i, at islams vrede får fodfæste. Blandingen af islamofil journalistik og frygten for at krænke sharialoven er kvalmende.

ANNONSE