Kopierede/fra hoften

Illustrationsfoto

Nogle stykker her på facebook er højst ophidsede over, at jeg understår mig i at drage politiets og dermed Justitsministeriets gode vilje i tvivl. En anbefaler, at der bliver anlagt injuriesag mod mig.

Jeg håber, at Carsten C Kristensen undgår at blive trukket i retten.

Den 2. august skrev han dette:

“Når politiet vender ryggen til visse personers ulovligheder.

Jeg kommer tidligere idag gående på Nørrebro og går forbi en frugt- og grønthandler, hvor folk (læs: muslimer) konstant parkerer ulovligt på både fortov, cykelsti og vejbane til stor gene for den øvrige trafik.

Stor bliver min glæde, da en motorcykelbetjent stopper op og stiger af, for jeg tænker, at nu skal der for en gangs skyld udskrives bøder.

Motorcykelbetjenten starter med at verfe en bil, som er ved at parkere ulovligt, væk. Føreren er af dansk afstamning.
Det næste der sker, er, at betjenten sætter sig op på sin motorcykel igen og kører sin vej uden at skrive en eneste bøde til nogle af alle de ulovligt parkerede muslimsk-ejede biler.

ANNONSE

Det er åbenbart ikke kun p-vagter, der har fået besked på, at afholde sig fra, at give bøder i indvandrerstærke områder, det har politiet tilsyneladende også.”

Er der et parti på Christiansborg, der vil bede Søren Pape om en forklaring?

Nå ikke.

ANNONSE