Nyt

Stram Kurs udfører et stunt: Det er hurtigt ud og hurtigt ind. Det hele er slut på få sekunder. Men det er nok at vise svenskerne, at de har været der og gjort, hvad de sagde, de skulle gøre.

Medlemmer af Stram Kurs var i Rinkeby uden for Stockholm torsdag morgen og brændte en Koran, før nogen forstod, hvad der foregik. Svensk politi gør hvad de kan for at forhindre provokationer som denne af frygt for optøjer.

Rasmus Paludan, er nægtet indrejse til Sverige. Men Ekstrabladet var i stand til at afsløre, at Paludan sandsynligvis kan kræve svensk statsborgerskab. Hans far var svensk, og han har boet i Sverige i et stykke tid. Det er nok, at de svenske myndigheder sandsynligvis ikke kan nægte ham statsborgerskab. Så kan de svenske myndigheder ikke nægte ham indrejse.

ANNONSE

Stram Kurs brænder Koranen i protest mod islamiseringen af ​​Sverige og som et forsvar for ytringsfriheden.

Samhällsnytt rapporterer, at politiet har forberedt sig på optøjer og indkaldt 300 ekstra besætninger for at kunne beholde kontrollen lørdag.

ANNONSE

Mest læst