Nyt

Der er efterhånden svært at skelne menneskesmuglere fra selvgode kendisjournalister.

Den kendte TV 2-reporter Rasmus Tantholdt stod mandag til søs i Den Engelske Kanal for at finde illegale migranter, der bliver smuglet ind i England med gummibåde.

Og Rasmus Tantholdts venligbohjerte kom på overarbejde, da journalisten spottede en gummibåd, der var fyldt til randen med illegale indvandrere, der vil til vesten.

“En meget speciel situation at stå her og ikke må hjælpe de her mennesker (illegale migranter, red.),” fortalte Rasmus Tantholdt.

På tv-billederne ses det tydeligt, at det primært er yngre mørklødede mænd, der er ombord i de illegale gummibåde.

De ulovlige migranter kommer fra lande som Irak, Syrien, Eritrea og Sydsudan. Hver indvandrer betaler typisk 25.000 kroner for en plads i smuglergummibåden.

Der er cirka 20 indvandrere i den gummibåd, som Rasmus Tantholdt filmer i Den Engelske Kanal. Det giver en totalpris på omkring en halv millioner kroner for de fattige bådmigranter.

Senere spørger TV 2’s nyhedsvært sin kollega Rasmus Tantholdt, hvorfor han ikke hjalp de illegale indvandrere om bord i sin egen båd:

“Det kan jeg love dig for. Det havde vi også lyst til,” forklarer TV 2’s Rasmus Tantholdt.

TV 2 er 100 procent statsejet. Og er dermed ejet af den danske befolkning.

Ønsker danskerne journalister, der vil redde velhavende arabiske og afrikanske indvandrere, der kan betale 25.000 kroner for en gummibådstur?

ANNONSE