Nyt

Den islamofile TV 2-journalist, Rasmus Tantholdt, fik kolde fødder, da han mandag aften skulle fortælle over 24.000 muslimer, hvorfor han elsker dem.

Men det islamiske optrin bliver sandsynligvis gennemført tirsdag aften klokken 20.30 i den radikaliserede Facebookgruppe ‘Muslimer til Stemmeboksene’.
Det er den 31-årige libanesiske indvandrer Ramzia Al, der står bag Tantholdts islamiske optræden i Facebookgruppen Muslimer til Stemmeboksene. En gruppe som den arabiske kvinde bestyrer med hård hånd – og med hjælp fra sine nærmeste klanmedlemmer.
Ramzia Al er socialrådgiver og lærer, og hun har etableret en bosættelse i Slagelse, hvorfra hun uimodsagt udbreder sin islamiske propaganda.
Selvom den arabiske indvandrerkvinde har boet flere årtier i Danmark, så handler det stadig om at udbrede mellemøstlige og muslimske værdier.
Der er over 170.000 ikke-vestlige indvandrere med stemmeret i Danmark, og formålet er at få valgt islamiske politikere ind i folketinget, så sharialoven kan herske på sigt.
De mange hadske indvandrere har samlet sig i den hurtigtvoksende Facebookgruppe , hvor demokrati og ytringsfrihed har svære kår. I gruppen hader man de vantro værdier i vesten og udskammer mennesker, som ikke knæfalder arabisk dominanskultur.
Der bliver delt anti-jødiske udsagn, regulære dødstrusler mod dansksindede politikere og der udøves social kontrol.
Muslimske Ramzia Al opfordrer jævnligt sine tusindvis af islamiske følgere til at anmelde Facebookopslag, som hun ikke tolererer. Islamister er blevet en magtfaktor på de sociale medier, og de jager i flok.
TV 2-korrespondenten Rasmus Tantholdt har tidligere offentliggjort en video, der er optaget i Libyen, hvor han erklærer, at han elsker muslimer.
Se videoen her.

Libanesiske Ramzia Al har lovet sine mange tusinde følgere, at Rasmus Tantholdt vil uddybe, hvorfor han elsker muslimer.

Allah er stor på TV 2 Nyhederne.
*
Mere om islamofile Rasmus Tantholdt her

Se også
Cirkus Buste – oplev en klovn trylle kulturarven væk

Køb Lars Hedegaards nye bog her!

ANNONSE