Nyt

Syriske Abdlkader Soliman Chabiah fik onsdag en udvisningsdom ved Vestre Landsret, for fire voldtægtsforsøg begået tidligere på året i Aalborg.

Foruden de fire voldtægtsforsøg blev Abdlkader Soliman Chabiah dømt for blufærdighedskrænkelser mod flere kvinder i Brydeklubben Thor, hvor han arbejdede som massør. Medierne omtale sagen, men fokuserer på det irrelevante forhold at manden transporterede sig med en cykel, ikke det faktum, at han var syrisk statsborger.

Fra Nordjyske – Cyklende mand ville voldtage fire kvinder i Aalborg.

“I vinteren sidste år blev der skabt rædsel og utryghed i det aalborgensiske natteliv. Her var fire kvinder udsat for voldtægtsforsøg af en mand, der kom cyklende bag dem.

En 51-årig mand er onsdag blevet dømt i sagen, og han fået samfundets røde kort i form af en udvisningsdom og syv års fængsel. …

I januar kom byretten godt nok også frem til, at syriske Abdlkader Soliman Chabiah skulle udvises, men fængselsstraffen lød her på seks års fængsel.”

Billede: Facebook

Hvor der også fantes andre billeder der fortæller om Chabiah:

 

Men Chabiah havde åbenbaret intet imod at forgripe sig på danske kvinder. Der er en mærkelig asymmetri mellem hans had mod jøder for overhovedet at tage i palestinske kvinder, og hans egne overgreb mot danske.

ANNONSE

Mest læst

Donald Trump er manden

Bidens store bagslag