Nyt

De to drenge blev tortureret og holdt fanget på Norra Kirkegård i Solna, ret nord for Stockholm. Foto. Google Street view

To drenge blev natten til søndag holdt fanget og tortureret på en kirkegård i Solna, nord for Stockholm. Drengene blev fundet af forbipasserende søndag morgen. Svensk politi har arresteret to mænd for mishandlingen.

Via SOS Alarm fik politiet at vide, at på en kirkegård fandtes to mænd som havde fortalt at de var blevet mishandlede og røvede.

De to ofre blev bragt til hospitalet med ambulance. De var ved bevidsthed og kontaktbare, da de blev bragt til hospitalet. Stedet, hvor de blev fundet, er blevet afspærret, så teknikere kan foretage en undersøgelse.

De to anholdte mænd, som er mistænkte for grov mishandling, blev pågrebet i nærområdet. (Polisen.se)

Ifølge Aftonbladet skal de to drenge være blevet udsat for “ydmygende vold” i flere timer.

Ved 23-tiden lørdag aften skal drengene være blevet tvunget ind på kirkegården og fundet afklædt af forbipasserende tidligt søndag formiddag. De mistænkte skal være i 20’erne.

– De er nu blevet arresteret, og sagen er klassificeret som mishandling og kidnapning. De mistænkte benægter forbrydelsen, men er ikke blevet afhørt endnu. Anklagemyndigheden vil ikke give yderligere kommentarer i sagen, fordi det er meget tidligt i efterforskningsfasen, siger Anna Magnusson fra anklagemyndighedens pressetjeneste.

Anklageren vil ikke kommentere om det findes nogen kobling mellem ofrene og de mistænkte gerningsmænd.

Pojkar kidnappades och misshandlades grovt på kyrkogård

ANNONSE

Mest læst

Et billede siger mere

Vor tids paria