Nyt

En gruppe unge mænd lokkede angiveligt to drenge ned i kælderen i et hus i Duisburg, og udsatte dem for alvorlig tortur i flere timer. Ofrene var 14 og 15 år gamle.
Ifølge politiet blev de udsat for “massiv fysisk vold og krænkende adfærd”.
Det skete mandag eftermiddag. Ifølge politiet lokkede gerningsmændene de 14- og 15-årige drenge ned i kælderen i et hus, hvor de blev mishandlet groft i flere timer. Den brutale vold blev filmet. Derefter tog de drengene med ud på gaden. Flere naboer rapporterede til BILD om en politiaktion tidligt mandag aften.
Ofrene søgte til sidst beskyttelse hos deres forældre, som underrettede politiet. En ambulance bragte dem begge til hospitalet.
De formodede gerningsmænd troede formentlig, at de var blevet bestjålet af de to drenge. Det var stoffer og væsker til e-cigaretter, som mændene havde opbevaret i et kælderrum. Drengene blev samlet op på gaden, hvor gerningsmændene trak sække over hovedet på dem og tog dem med ned i kælderen.
De to drenge blev udsat for massive spark og slag i over tre timer, og ofrene blev også tortureret med brændende cigaretter. Deres munde blev tapet til for at kvæle deres skrig, og deres næser blev brækket.
Politiet er bekendt med den grusomme video og antager nu, at de to ofre ikke stod bag tyveriet.
I tirsdags anholdt politiet en af de mistænkte, og i fredags blev yderligere tre mistænkte anholdt. De fire mænd, der er mellem 17 og 22 år gamle, blev anholdt på mistanke om afpresning og frihedsberøvelse.
Den hovedmistænkte har tyrkisk baggrund, og er kendt for narkorelaterede lovovertrædelser, samt andre lovovertrædelser.
Sagen er stadig under efterforskning.
Dette er ikke det eneste alvorlige tilfælde af vold i Duisburg i denne uge.

Kjøp «Europas underlige død»!

ANNONSE

Mest læst

Donald Trump er manden