Kommentar

På samme dag som Mike Pompeo besøger Danmark, trykker Berlingeren en kommentar af Samuel Rachlin, der vidner om en stupiditet, der skal meget til at overgå.

Med løgn og bedrag som sine våben styrer Trump mod mere optrapning, mere konfrontation og destabilisering

Trump Derangement Syndrome er et fænomen, og det ser ud til at 99 % af den snakkende klasse i Danmark lider af den. Det er denne udbredelse, der gør den farlig. For Danmark.

Det står ikke bedre til i Norge og Sverige. Trump-hadet flommer ud af medierne 24/7.

I Norge er det årsdagen for 22. juli-terroren og det eneste medierne og politikerne kan tale om er det had, de udsættes for fra højresiden, far right. Men selv pumper de had ud mod USA’s præsident døgnet rundt.

Det medierne præsterer, har ingenting med journalistik at gøre: Det er løgn på løgn. Siden “alle” tror på løgnene er der ingen kontrolspørgsmål. Journalisternes hoveder bliver deformerede. Løgnene gør noget med sjælen. De fyldes af eder og galde.

ANNONSE

Rachlin udviser sadistiske træk.

Hvordan han ikke blot kan afspore et veletableret demokrati, men kan afvæbne og hijacke et helt politisk system, som et passagerfly, han har overtaget for at bringe det til et spektakulært styrt. USA styrer mod sit andet 9/11. Man skulle tro, at det var løgn.

Det er også løgn, men Rachlin går i selvsving og som alle Trump-hadere synes han at få et kick af det.

Rachlin synes at retfærdiggøre at et voldeligt opgør med Trump kan blive nødvendig, måske et attentat. Det har Demokraterne og journalisterne drømt om længe.

Han har presset systemet op i et hjørne, så det er ude af stand til at sige fra og forsvare sig mod en skruppelløs demagog.

Hvis manden har klaret at fortælle 20.000 løgne må amerikanerne enten være usædvanlig dumme, eller Demokraterne og medierne usædvanlig svage.

Rachlins ord drypper af foragt.

Han har bevist, at man, trods sit fake blonde hår, sin fake orange teint og sit fake perfekte Hollywood tandsæt og med 20.000 løgne i sit bælte, kan lade løgn og bedrag triumfere over USA’s grundværdier og grundmyter.

Hvis et land har mange nok, der tænker som Samuel Rachlin – og jeg er bange for at svaret er ja – vil et land gå nedenom og hjem.

Trump-hadet giver giftsprederne en følelse af at være bedre, forstå mere end præsidenten, og nu spår Rachlin at det vil ende med en katastrofe for Trump:

Og ca. 100 dage før valget er Trump i gang med en militarisering af amerikansk politik i form af føderale styrker, der bliver sat ind mod demonstranter i storbyerne over hele landet i en umiskendelig optrapning.

Rachlin er m.a.o. på parti med Antifa og BLM. Det er disse, som gør byer som Seattle, Portland, Atlanta, New York og Chicago lovløse.

Europæiske intellektuelle af Rachlins støbning forstår ikke, at det ikke er Trump klokkerne ringer for. Han tror Trump nedkalder katastrofen over USA.

Amerika sejler, og når man i dag hører ordene »God Save America« lyder det som »Wishful Thinking«.

Men klokkerne ringer for Europa. USA skal nok klare sig. De har en af deres største præsidenter gennem tiderne ved roret.

 

ANNONSE