Kopierede/fra hoften

PKK demonstrerer på Kastrup: Nye konflikter, nye sedvaner følger i kølvandet på invandringen. Danskerne føler de mister kontrollen over sit eget land.

Kan en afghansk statsborger blive ansat i Udlændingestyrelsen. Og derefter styre asylbehandlingen af andre afghanere og udlændinge i Danmark?

‘Ja, ellers er det racisme,’ lyder det fra de radikale politikere, ræverøde journalister og hele Politikens frelste læsersegment.

Men lad os lege med tanken om andre udenlandske statsborgere, der kunne blive placeret i vigtige jobs i Danmark – selvom de har dobbelt statsborgerskab.

*

Ville en russisk statsborger kunne bestride et højtplaceret job i det danske forsvar? Det kunne være en officersstilling med adgang til hemmeligheder om NATO-samarbejdet eller andre militære efterretninger?

Eller …

Ville en kinesisk statsborger kunne arbejde hos de danske telemyndigheder og eksempelvis have ansvar for tele-infrastrukturen og udrulningen af det ny 5G-mobilnet?

I dette tilfælde ville de radikale folketingsmedlemmer og deres følgere nok få deres tvivl. Men IKKE når det kommer til muslimske statsborgere fra for eksempel Afghanistan. De muslimske migranter skal naturligvis kunne uddele opholdstilladelser og familiesammenføringer til deres landsmænd.

Det hele er et stort hyklerisk spil, der blot skal fremme islam og masseindvandringen til Danmark.

*

Læs mere om den afghanske statsborger Soma Mayel, der er jurist i Udlændingestyrelsen

Se også
Fredag 5. juni 2020: Jihad i Gellerupparken (knivklovn angriber Rasmus Paludan)

ANNONSE